Welcome

Aktivitete Socio-Kulturore

Bashkësia e Prishtinës
Martë:             10h00 - 12h00 Permanenca e ADRA-së.

Bashkësia e Gjakovës
Enjtë:              10h00 - 13h00 Permanenca e ADRA-së.
Hënë - Enjtë:  10h00 - 17h00 Permanenca Fizioterapeutike dhe Kiropraktike.

Aktivitete Shpirtërore

Bashkësia e Prishtinës

Shtunë: 10h30 Shkolla e Sabatit 11h30 Zotshërbimi i Sabatit.

Bashkësia e Gjakovës

Premtë: 19h00 Zotshërbim i fillimi të Sabatit.

Shtunë: 10h30 Shkolla e Sabatit 11h30 Zotshërbimi i Sabatit.

              19h00 Zotshërbimi Rinor.

Martë: 18h30 Mësime Biblike në grupet shtëpiake.

Mërkurë: 18h30 Prova të korit.